ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ "ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΜΑ" (www.epiplamema.gr)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζει η επιχείρησή ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΜΑ, καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του διαδικτυακού μας ιστότοπου www.epiploagora.com είτε αυτοί είναι ήδη πελάτες μας είτε όχι. Δηλώνουμε επίσης ότι η παρούσα πολιτική δε καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών και υπηρεσιών που δεν ελέγχονται από την επιχείρησή μας. Δεδομένης της φύσης του διαδικτύου, δηλώνουμε ότι η επιχείρησή μας, ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΜΑ, δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και της αμέλειας, για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης κατά την χρήση του διαδικτυακού μας ιστότοπου , η οποία χρήση γίνεται πάντα με την δική του θέληση και με πλήρη γνώση και αποδοχή της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επιχείρησή μας κατά την επίσκεψη του επισκέπτη στον διαδικτυακό μας τόπο www.epiplamema.gr,γενικά δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα σε Βάση Δεδομένων. Μπορει όμως όταν ο επισκέπτης αποστείλει email με παρατηρήσεις , σχόλια κλπ στην ηλεκτρονική διεύθυνση tinis@epiplamema.gr να αποθηκευθούν στο πρόγραμμα διαχείρισης ηλεκτρ.Αλληλογραφίας, η ηλεκτρονική διεύθυνση του επισκέπτη και όποια προσωπικά στοιχεία που θα έχει ο ίδιος καταχωρήσει σε αυτό για να διεκπεραιωθεί η επικοινωνία μαζί μας.Επίσης κατά την πλοήγησή του μέσα στις σελίδες του ιστότοπου μπορεί να καταγράφεται η προτίμησή του σε κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησής μας.

Πληροφορίες Συσκευής
Επίσης , συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.epiplamema.gr ,για παράδειγμα πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, τη διεύθυνση IP, τη ζώνη ώρας και ορισμένα από τα cookies που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας. Επιπλέον, καθώς περιηγείστε στον ιστότοπο μας, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις μεμονωμένες ιστοσελίδες ή τα προϊόντα που βλέπετε, ποιες ιστοσελίδες ή όροι αναζήτησης σας παραπέμπουν στον ιστότοπο μας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον εν λόγω ιστότοπο. Αναφερόμαστε σε αυτόματα συλλεγμένες πληροφορίες ως "Πληροφορίες συσκευής". Η συλλογή αυτή γίνεται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των "cookies", τα οποία είναι αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στη συσκευή ή στον υπολογιστή σας και περιλαμβάνουν συχνά ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο τήρησης του αρχείου προσωπικών δεδομένων μέσω του τηλεφώνου +30 2310 269944 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση tinis@epiplamema.gr και να ζητήσετε να διαγραφούν ή να διορθωθούν τα προσωπικά σας στοιχεία ανά πάσα χρονική στιγμή.

ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επιχείρησή μας ρητά δεσμεύεται ότι δεν προβαίνει ούτε και θα προβεί στην πώληση ή ενοικίαση ή με οποιονδήποτε τρόπο κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του διαδικτυακού μας τόπου www.epiplamema.gr σε τρίτους φορείς. Εξαίρεση στην παραπάνω δέσμευση αποτελεί η αναγκαστική συμμόρφωση μας στις σχετικές διατάξεις του νόμου προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Επίσης δηλώνουμε, οτι μοιραζόμαστε τις πληροφορίες της συσκευής σας όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με το Google Analytics για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες μας τον ιστότοπο μας www.epiplamema.gr Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η Google χρησιμοποιεί τις Προσωπικές σας Πληροφορίες, δείτε εδώ: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ . Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout . .

DO NOT TRACK (ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ)

Λάβετε υπόψη ότι δεν αλλάζουμε τις πρακτικές συλλογής και χρήσης δεδομένων του ιστότοπού μας όταν βλέπουμε ένα σήμα Do not Track από το πρόγραμμα περιήγησής σας..

ΑΠΟΡΙΕΣ - ΤΕΛΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για οποιαδήποτε απορία πάνω στην πολιτική απορρήτου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο αναφερθέν παραπάνω τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διέυθυνση

Σημειώνουμε επίσης οτι μπορεί η ανωτέρω πολιτική απορρήτου να αλλάξει για να ανταποκριθεί σε νέες πρακτικές και λειτουργίες του διαδικτυακού μας ιστοτόπου www.epiplamema.gr